Kowe Reti Ra Nek Aku Ngantok

Kowe Reti Ra Nek Aku Ngantok

Kowe Reti Ra Nek Aku Ngantok

Rt @trimo manut: sakjane kowe ki reti rak to nek aku ki rindu? 25 jun 2021. “aku ra ngopo ngopo kok.” “kowe nek tetep pengen dadi kancaku, sabar sitik wae ya. ngko kowe yo reti.” setyo langsung lunga ninggal ijah dewekan “yo.” — bali sekolah, ijah ngetotke setyo seko mburi. omah e setyo gedhe tur apik banget, omah e wong sugih, saking nggumun e ijah karo omah e setyo, ijah ra weruh nek nang ngarepe ono. Koe medot tresnoku demi lanangan liyo yowes ora popo insyaallah aku iso lilo nek sambat kaleh sinten yen sampun mekaten merana uripku aku welasno tiwas, aku mesakno aku aku nanges nganti metu weloh getih putih sayang opo kowe krungu jerite atiku mengaharap engkau kembali sayang nganti memutih rambutku rabakal luntur tresnaku hari demi hari uwis. (sumpah sumpah) bojomu kui tek lan ro aku kok geleman yo sorry wae bukan maksudku nikungan aku milih kekancan dari pada wedokan kenyataane bojomu kimcil gondolan iki crito anyar sek gae utek edan antara aku koe lan bojomu sek geleman kamunya salah paham dan anggap ku nikungan tapi e tunggu dulu aku bukan cowok murahan sumpah aku ra nikung. Makasih yg udh support ️ bantu 100rb subscribe🙏pakai preset bayar make(subscribe,like,komen,share)preset xml: drive.google file d 1prlm5ad mxewa.

Nek Kowe Ra Iso Nompo Aku Yo Wis Nek Ngono Saiki Tak Put Flickr

Nek Kowe Ra Iso Nompo Aku Yo Wis Nek Ngono Saiki Tak Put Flickr

Lagu lagune ndx ki genre utowo alirane hip hop dangdut (wis reti) yo aku cuma basa basi wae sih padahal kowe kan podo luwih ngerti ketimbang aku. wis langsung wae lah, kowe sing golek kunci gitar utowo chord ndx a.k.a remukan ati iso langsung cek chord ning ngisor iki. kowe iso mainke nganggo gitar, opo sembarang karepmulah, senare meh mbo. Bengi bengi motone ngantok tandane udan siapke payung ben ra kudanan ketmau jane aku yo wes heran. ojo2 kang es eny ra reti parikan karo aku wae. nek kowe. Aku kon mlebu omah mbasan tak terangke maksut lan tujuane yanto muntab malah arep ngajar aku nganti bojone yanto geger nyekeli yanto " yo wes nek kowe ra percoyo aku ora duwe maksud opo opo aku ming nyampekke amanahe bapakmu seng wes mati.

Blenjani Tombogelo (official Music Video)

alhamdulilah telah rilis single kami : blenjani song writer : maulana muhammad instagram maulanamuhammadsa ragil prabowo ora masalah song writer : fauzan jadid instagram fauzanjadid ig : guyonwaton official instagram guyonwatonofficial vocal official music video ikhlas ngenteni penyanyi: woro widowati cipt: hisyam fahmi : instagram syamdoyok13 produser: rio satria sakti cast: assalamualaikum semuanya masih nyambung sama coveran woro yang sebelumnya, kali ini woro masih ngecover lagu dari kak ndarboy genk yang judulnya ilat tanpo balung cipt.yani rb || siho (live acoustic cover) ilat tanpo balung cipt.yani rb || siho (live acoustic cover) ilat tanpo judul : mendung tanpo udan kukuh prasetya kudamai original version : youtu.be o5fo4zfsrbi social media : linktr.ee kudamaimediasosial official music video from happy asmara 'jajal kowe dadi aku'. download & streaming single album 'jajal kowe dadi aku' by happy asmara, click here: happy asmara tape ketan (remix) [official] youtu.be kxmc9zurt7y special thank's to : singer : happy asmara songwriter : gopy remixer title: anjay angel tuturanmu artist: happy asmara album: the best aneka safari happy asmara songwriter: gopy music arrangement: dj theplex mixing game tahan tawa lucu. tantangan menahan tawa yang menang dapat hadiah buto #gamelucu #tahantawa. lakon semar mbangun kayangan, yg berarti mbangun pribadine manungson supoyo urip apik #ilovetrenggalek #trenggalek meroket #bertemanhati.

Related image with kowe reti ra nek aku ngantok

Related image with kowe reti ra nek aku ngantok

Comments are closed.