Tutorial Cara Mengisi Iq Nilam

Iq Nilam Cara Rekod Bacaan Murid Guna Handphone Laptop

Iq Nilam Cara Rekod Bacaan Murid Guna Handphone Laptop

Tutorial 1|pengisian data bacaan murid ke sistem iq nilam, bstp kpm menggunakan laptop & smart phone. video ini adalah tutorial pengisian data bacaan murid ke sistem iq nilam, bstp kpm menggunakan laptop dan smart phone. video ini boleh dijadikan cara merekod bacaan nilam (iq nilam) menggunakan id delima pada telefon pintar muat turun : 1. surat iq nilam kpm t.me sstpjpnjohor 2269 2. Tutorial 1|pengisian data bacaan murid ke sistem iq nilam, bstp kpm menggunakan laptop & smart phone. video ini adalah tutorial pengisian data bacaan murid ke sistem iq nilam, bstp kpm menggunakan laptop dan smart phone. video ini boleh dijadikan cara merekod bacaan nilam (iq nilam) menggunakan id delima pada telefon pintar muat turun : 1. surat iq nilam kpm t.me sstpjpnjohor 2269 2. Video ini menunjukkan langkah langkah mudah untuk murid mengisi bahan bacaan mereka ke dalam sistem iq nilam. sistem ini mudah dan boleh diakses menggunakan. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators. Cara cara mengisi iq nilam untuk merekod bacaan nilam murid murid.

Tutorial 2 Sistem Iq Nilam Cara Mudah Isi Data Nilam

Tutorial 2 Sistem Iq Nilam Cara Mudah Isi Data Nilam

Cara isi iq nilam terima kasih. semoga semua ibubapa berjaya memanfaatkan sistem yang diusahakan oleh kpm ini insyaallah. baca juga: gkp 4.0:semakan tarikh bayaran rm500 sept 2021. soalan lazim cara isi iq nilam. 1.mengapa bacaan mesti direkodkan dalam sistem iq nilam 2021?. #akademi r #tuisyenpercuma #cikgufiqzakariatutorial mudahnya mengisi data iq nilam menggunakan smartphonesemoga bermanfaat!. Iq nilam adalah salah satu inisiatif baru untuk murid sekolah mengisi dan merekodkan bahan bacaan secara atas talian di mana sahaja mereka berada. semoga ber.

Nilam 2021 Cara Rekod Data Bacaan Murid Dalam Sistem Iq

Nilam 2021 Cara Rekod Data Bacaan Murid Dalam Sistem Iq

Tutorial Cara Mengisi Iq Nilam

video ini adalah tutorial pengisian data bacaan murid ke sistem iq nilam, bstp kpm menggunakan laptop dan smart phone. video ini boleh dijadikan cepat,mudah dan mesra. cara merekod bacaan nilam (iq nilam) menggunakan id delima pada telefon pintar muat turun : 1. surat iq nilam kpm t.me sstpjpnjohor 2269 2. panduan pencarian id delima murid, rak buku maya & pengisian sistem iq nilam menggunakan portal pss sktm2 link iq nilam login menggunakan emel moe di iqnilam.moe.gov.my. video ini menunjukkan langkah langkah mudah untuk murid mengisi bahan bacaan mereka ke dalam sistem iq nilam. sistem ini mudah dan boleh diakses assalamualaikum disertakan panduan bagi murid murid untuk mengisi rekod bacaan ke dalam sistem iq nilam kpm 2.0 semoga bermanfaat #iqnilam #kpm. tutorial mengisi iq nilam. cara mengisi rekod bacaan dalam sistem iq nilam melalui komputer (panduan murid dan ibu bapa) link iq nilam : iqnilam.moe.gov.my #iqnilam

Related image with tutorial cara mengisi iq nilam

Related image with tutorial cara mengisi iq nilam

Comments are closed.