Tutorial Gunting Kurung Kedah

Tutorial Gunting Kurung Kedah Youtube

Tutorial Gunting Kurung Kedah Youtube

Part 1: teknik menderaf pola youtu.be xxygvwqppscpart 2: teknik menggunting kain lipat batik youtu.be 70khljyuyx8part 3: teknik menggunti. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on . Kurung kedah. saved by susilawati abdi. 46. sewing hacks sewing tutorials sewing projects sewing patterns projects to try tutorial sewing pattern drafting pattern. Baju kurung kedah. saved by kak fiza. 13. sewing ideas sewing projects projects to try clothing patterns sewing patterns sewing class kebaya pattern fashion iris. more information. 2014 mei 23 pin ini ditemukan oleh kasmawati abdulrahman. temukan (dan simpan!) pin anda sendiri di pinterest.

Cara Gunting Baju Kurung Baju Kurung Sewing Patterns Sewing

Cara Gunting Baju Kurung Baju Kurung Sewing Patterns Sewing

Video ini menerangkan cara mudah menjahit baju kurung kanak kanak dengan menggunakan pola. ringkas dan mudah. lawati kami di girldress.biz dan ww. Assalamualaikumm salam sayang smuwooo hari ni hati cik sue ada senang sikit.sempat ler buat nota untuk kurung pesak gantung ntok korang semua.jom kite mulakan dengan buat pola yerk bukan apa,korang bley gunting terus je kat kain kalau dah pandai.nota buat pola ni cik sue sasarkan pada yang baru nak mula blajo buat baju kurung ni k.jom kite mula . Baju kurung kedah azizah cgo merupakan kurung kedah yang diberi nafas baru dengan penambahan poket depan simpan yang menjadikan kurung kedai tampil lebih seg.

Tutorial Gunting Kurung Kedah

kelas jahit personal reeda boutiqe kulim.kedah 018 944 1562 #tailorkulim #kelasjahitan #kelasjahitpersonal #kelasjahitkurungpesak #kelasjahitkulimkedah. cara pembelian ✓ pembelian batik lembut awie manik melalui whatsapp: 1. ayu: wasap.my 60149003289 batikawiemanik 2. cara pembelian ✓ pembelian batik lembut awie manik melalui whatsapp: 1. ayu: wasap.my 60149003289 batikawiemanik 2. assalamualaikum. hai, semua. saya tunjukkan cara potong kain dulu ye. untuk cara jahit dan cara nak draf pola saya akan upload kemudian. thanks for assalamualaikum. hai semua. untuk video kali ni saya just jahit t shirt je. pola yang saya guna pola kurung kedah tradisional je. so kat bawah ni ada link video kelas jahit cikgu mary ann bengkel jahitan kemas kg sepakat jaya. instagram instagram afrinakaliyath haiiiii semua.assalamualaikun. okeh, untuk video kali ni saya kongsikan pada anda cara buat pola baju kurung kedah moden. baju kurung kedah moden ni

Related image with tutorial gunting kurung kedah

Related image with tutorial gunting kurung kedah

Comments are closed.